Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Monday, August 3, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
A campaign against eliminating gender and family violence!
Data: 11/24/2007
 
Activities of Antico for marking international day: “16 Days Activism against Gender and Family Violence”
The Women’s Civic Initiative Antico from 25.11.2007 to 11.12.2007 as part of the international day “16 Days Activism against Gender Violence” conducts a campaign under a motto: “Change your black and white world! The life goes on”. To this end, in 10 local communities of Macedonia are organized workshops, round tables, debates and other forms of women’s organizing and acting.

The main objective of the campaign is the problem of the violence against women to be treated as a social problem. The state and the institutions to undertake more comprehensible responsibility and effective measures of prevention and protection.

One of the important topics of the organized events is improvement of the approaches and measures to act as prevention for decreasing of the number of women victims. Also, importance and publicity will be given to the need for intersectoral cooperation and the institutional efficiency in applying adequate measures for improvement of the conditions for sheltering, as well as undertaking special affirmative measures for support and reintegration of the victims in the community.

The participants in the activities are representatives from: civic organizations, local self-government, gender commissions, centres for social cares, psychologists, sociologists, media and representatives from other institutions who can contribute to resolving this social problem in the community.

The activities were organized by local NGO members of Antico, in Gostivar, Kichevo, Debar, Kumanovo, Bitola, Probistip, Strumica, Sveti Nikole, Skopje, Krusevo (Borino).
 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.