Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Monday, August 3, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
In November 2007 started the new project of Antico “Women Can Do It” 2007/2008
Data: 12/1/2007
 
On 26 November 2007, Antico started to implement a new project of the programme “Women Can Do It”, supported by Norwegian People's Aid and the working group for attaining gender equality of the Stability Pact, as well as the NGO network from Southeast Europe, among which the Women’s Civic Initiative Antico. The programme aims at promotion of gender equality and women’s participation in the decision-making processes at all levels. Antico is carrying out the WCDI project in continuity from 2002.The objectives of the project are strengthening self-confidence and obtaining skills and abilities for active women’s participation in the public and political life. By strengthening of the political and managerial skills of the women and defining the gender dimension of the women’s public activism, the project provides a contribution to increasing the number of women in the politics and decision-making structures and positions. The activities of the project are: Organising three-day training of trainers - TOT (additional education of the existing team of 14 educators)

·        
Organizing and holding 7 local seminars, designed according to the WCDI programme
·         Establishing cooperation with the political parties, women’s forums of the political parties, the units of local self-government and other relevant institutions at local and central level
·         Printing out working materials, manuals and textbooks WCDI and Women in focus
·         Fostering and supporting the women’s networking and acting in the community
·         Technical and financial support for carrying out 5 local actions in the community by the target group as successive activities
·         Holding meetings with the trainers and the local organizers of the seminars
·         Monitoring
·         Internal and external evaluation by an external evaluator

Evaluation seminar facilitated by an independent external evaluator.
 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.