Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Sunday, April 11, 2021
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
„EU PËR JU“
Data: 12/21/2017
 

"EU PER JU"
“Besojmë në ty, investojmë në ty!”
Ishte motoja e ngjarjes që u organizua në Fakultetin ekonomik me rastin e prezentimit të rezultateve të IPA 2007-2013. "Programi për Zhvillimin e resurseve njerëzore" në kuadër të së IQF ANTICO, realizoi një projekt shumë të suksesshëm. Me rastin e kesaj ngjarjeje u organizua edhe panairi ku u prezentun rezultatet, perfitnimet dhe produktet e proektit "Përfshirja e grave nga bashkësitë etnike në tregun e punës".Në këtë ngjarrje ishin present kryeministri Zoran Zaev, Ambasadori i EU në Maqedoni, Samuel Žbogar, Ministresha Mila Carovska( MPPS) etj. Ngjarja përfundimtare u realizua nga MF / CFCD, MPPS dhe MASH.

 — со Gyner Basha Nebiu.
Women Civic Initiative ANTIKO додаде 4 нови фотографии.
Објавено од Wci Antico · пред 16 часа · 

"EU PER JU"
“Besojmë në ty, investojmë në ty!”
Ishte motoja e ngjarjes që u organizua në Fakultetin ekonomik me rastin e prezentimit të rezultateve të IPA 2007-2013. "Programi për Zhvillimin e resurseve njerëzore", në kuadër të së cilës IQF ANTICO, realizoi një projekt shumë të suksesshëm. Me rastin e kësaj ngjarjeje u organizua edhe panairi ku u prezentuan rezultatet, përfitimet dhe produktet e projektit "Përfshirja e grave nga bashkësitë etnike në tregun e punës".Në ngjarje ishin present Kryeministri Zoran Zaev, Ambasadori i EU në Maqedoni, Samuel Žbogar, Ministresha Mila Carovska( MPPS) .. Ngjarja përfundimtare u realizua nga MF / CFCD, MPPS dhe MASH.

Коментари
 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.