Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Monday, August 3, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
Grante te vogla
Data: 2/8/2017
 

Projekti „Forca të bashkuara për interesa të përbashkëta“ implementuar nga COSV dega Prilep në partneritet me IQF ANTIKO Shkup dhe CGI Prilep, finansuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të pragramit IPA për mbështetjen e shoqërisë civile dhe mediave në vitin 2014 shpall thirrje për grante të vogla.

Qëllimi i kësaj thirrjeje është të forcojë ndikimin e shoqërisë civile në promovimin e marrëdhënieve të komunitetit me anë të demokracisë pjesëmarrëse. Objektivi specifik i thirrjes është që: - të mbështet procesin e ndërtimit të besimit në komunitet duke pasur parasysh interesat e përbashkëta të komunitetit -për të stimuluar veprimet e komuniteteve lokale për të marrë pjesë në vendimmarrje në nivel lokal.

Thirrje për grante të vogla janë destinuara për komunat në vijim: Dollneni, Kërçovë, Krushevë, Veles, Çair dhe Saraj.

Shkarko thirrjen në linkun e më poshtëm - http://jointforces.eu/povik-za-mali-grantovi/

 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.