Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Monday, August 3, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
E RËNDËSISHME – THIRRJE PËR EKSPERTË/TE (profesionalistë) për mbajtjen punëtorive kreativo – edukative për fëmijë nga Kumanova
Data: 11/15/2016
 

E rëndësishme!!! Afati i fundit është vazhduar deri më 2 dhjetor 2016. 

 

Inicjativa  qytetare e femrave  ANTIKO nga Shkupi dhe CARE Deutschland/Luxembourg e.V, shpallin thirrje për ekspertë/te lokale nga Kumanova interesuar të angazhohen për organizimin dhe mbajtjen e  punëtorive kreativo – edukative për fëmijë të moshës 5 deri në 10 vjeç.

Ekspertët do të angazhohen në kuadër të projektit „Përfshirja e grave të bashkësive etnike në tregun e punës”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga partenerët e proektit IQF ANTIKO dhe CARE  Deutschland/Luxembourg e.V.

Punëtoritë kreativo- edukative për femijë organizohen në kuadër të projektit të lartë përmendur ku aktiviteti  kryesorë i është dedikuar grave (nënave) nga bashkësite etnike, të cilat duan t’i rrisin kapacitetet dhe potencialet e tyre  për inkuadrim aktiv në tregun e punës.

Punëtoritë do  të organizohen për grupe moshe 5-10 vjec, me preardhje të ndryshme etnike.

Grupi do të formohet maksimum prej 25 fëmijëve. 

Aplikimet me dokumentacionin përcjllës duhet të dorëzohen më vonë deri në 14 nëntor 2016 në postën elektronike:contact@antiko.org.mk dhe në antico@t.mk

Shkarko thirrjen e plotë në këtë link

 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.