Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Wednesday, April 1, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
Fushata: “16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj femrave dhe dhunës në familje” 25.11-10.12.2012
Data: 11/25/2012
 
“INFORMOHU! MBROHU!” Nën moton “INFORMOHU! MBROHU!”, Iniciativa qytetare e femrave ANTIKO, e nisë fushatën “16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj femrave dhe dhunës në familje” me të cilën në mënyrë tradicionale e shënon Ditën ndërkombëtare kundër dhunës ndaj femrave. Gjatë 16 ditëve do të realizohen më shumë se 30 aktivitete (punëtori, tryeza të rrumbullakëta, forume, debate dhe performanca) në 15 bashkësi lokale do të distribuohen 15.000 kopje materijal promovues. Në aktivitetet e fushatës do të kyçen mbi 150 anëtare, aktiviste, vullnetar/e të ANTIKO -s prej Shkupi, Dibre, Delçeve, Probishtipi, Manastiri, Resnje, Kërçove, Gostivari, Kumanove, Shtipi, Tetove, Krushev, Likovë, Strugë dhe Strumicë.
 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.