Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
Monday, August 3, 2020
LAJMET E FUNDIT DHE AKTIVITETET
Three day seminar with the members of Antiko on the topic of “Creating of plan for sustainability of Antiko” in Skopje
Data: 12/13/2010
 

According to the needs and priorities of the members of WCI Antiko, it was concluded that a priority is to develop a plan for financial sustainability of Antiko, which will be compatible with the Strategic plan of the organization. For that matter, in Skopje, from 10-12.12.2010, the seminar “Creating of plan for sustainability” was held. Participants were representatives from Antiko’s structure, who are meanwhile on managing positions in local organizations within Antiko’s network (total of 21 participant), and the team from the executive office in Skopje.

The practical work of the sessions was in 4 working groups following the points in the Guide on Creation of Strategy for financial sustainability. The guide had listed the steps for development of the Strategy and the forms that can be used by the organizations – receivers of grant from the Program Civica Mobilitas, for the construction of their focused and strategic approach for sustainability and development and mobilizing of additional resources for realization of their mission.

Additional activity, which will be in consultation with the trainers Katerina Spasovska and Ana Dimitrova - (CIRa), is to prepare a real and constructional plan for financial sustainability of Antiko, which will be practically implemented for the needs of the organization.

The members who are on managerial positions in the local organizations of Antiko’s network (21 participants), through the participation in the seminar “Creating of plan for sustainability”, strengthened their skills and knowledge for creation of plan for financial sustainability, or the tools and steps for development of the plan that in future can be used by their organizations.

The participants of the seminar were introduced with the possible ways of collecting resources, or providing financial sustainability of the organizations. The seminar was especially useful because the participants practically implemented their theoretical knowledge during the exercises and afterwards created the plan. Also, at the seminar, it was discussed which parts from the Strategic plan should be amended and corrected and the further development of the financial plan.

The plan for sustainability will further develop, in consultation with the trainers of the seminar, and it is expected for its realization in the first half of 2011.

 
 
 
LAJME TE TJERA DHE AKTIVITETET
 
1/25/2018 - Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje
12/21/2017 - „EU PËR JU“
12/21/2017 - Konferencë Përmbyllëse
12/7/2017 - Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017
12/7/2017 - KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/
12/6/2017 - TEARCË: 05/12/2017 “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/5/2017 - KUMANOVË - 04/12/2017/
12/4/2017 - KËRÇOVË 04.12.2017 "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/4/2017 - TETOVË ë „16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave“
12/1/2017 - DELLÇEVË 199;EVË231;evë "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave"
12/1/2017 - U MBAJT FORUMI I TRETË QYTETAR NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - FORUMI I TRETË NË KOMUNËN E KARPOSHIT
11/29/2017 - BULETINI NR.2 PËR PERIUDHËN 01 MAJ - 31 GUSHT
11/26/2017 - "Jepi fund dhunës ndaj grave dhe vajzave dhe dhunës në familje" është
11/24/2017 - FTESË
11/7/2017 - FORUMI PARË NË KOMUNËN E TEARCËS -TAKIM PARTICIPATIV
11/6/2017 - CIVICA MOBILITAS | Citizens for change!
11/2/2017 - NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI SHTIPIT
10/18/2017 - Trajnime të realizuara "Përfaqsim publik/Avokim/ dhe Lobim"
9/29/2017 - Femrat në Politikë - Zgjedhjet Lokale 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.