Hotel Alexander Palace Skopje
International Conference "Peace and Security - Feminist Alternative - Antico 10 years of promotion of Peace and Nonviolence Culture through Social Engagement of Women"

"Through Education and Strengthening toward Inclusion and Active Citizenship" - project in collaboration with UNIFEM

Campaign: Mobbing, get informed and recognize it!
www.mobbingnet.org
 
 
сабота, 26 септември 2020
INICIATIVA QYTETARE E FEMRAVE - ANTIKO
Me 22.01.2018, u mbajt mbledhja konstitutive e Trupit koordinues kombëtar kundër dhunës në familje - 25.01.2018

Trupi koordinues kombëtar kundër dhunës në familje, themeluar me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, mbajti seancën konstitutive. Ky organ do të luajë një rol të rëndësishëm në zbatimin e Konventës së Këshillit të Evropës për Parandalimin dhe Luftimin e Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje, e njohur si Konventa e Stambollit. Koordinim

 
 
„EU PËR JU“ - 21.12.2017

 
 
Konferencë Përmbyllëse - 21.12.2017

KONFERENCË PËRMBYLLËSE e 26 projekteve të mbështetura nga EU me Grant skemën “Nxitja e përfshirjes sociale.” më shumë ...

 
 
Kanatlarcë - K. PRILEP 7/12/2017 - 07.12.2017

Në kuadër të fushatës ndërkombëtare "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave", Iniciativa Qytetare e Grave ANTIKO në shkollën fillore "Kiril dhe Metodij" realizoi punëtori me gratë nga zonat rurale në temën: "Format e dhunës kundër grave dhe dhunës në familje dhe masat mbrojtëse".
më shumë ...

 
 
KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/ - 07.12.2017

KOMUNA SHUTO ORIZARE - 07/12/2017/ Në kuadër të fushatës ndërkombëtare "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave" organizuar nga Iniciativa Qytetare e Grave ANTIKO u realizua puntori në temën: "Njohja dhe mbrojtja nga dhuna me bazë gjinore"

 
 
 
LAJME DHE AKTIVITETE
 
 
A consultancy meeting organized by the “Thematic group for human rights and gender equality of the Team of the United Nations” - 24.12.2008
On 11 December 2008, Wednesday, from 11:00-14:00, at the hotel ARKA – Skopje, the thematic group for human rights and gender equality from the Team of the United Nations will organize a consultancy meeting, on a topic “The progress in the implementation of the closing comments of CEDAW.”
The consultancy meeting is expected to open Asya Varbanova, Chair, UN Human Rights and Gender Theme Group and programme manager, UNIFEM, and to the audience will address
 
 
Workshop on the occasion of Human Rights - 18.12.2008

Topic: Duties from notification of the UN bodies on human rights: Implementation of recommendations and next steps. The Ministry of Foreign Affairs (MFA), më shumë ...

 
 
WCI Antico in Skopje organized seminar for political strengthening of women - 15.12.2008
On 13th of December 2008 in hotel Ambasador in Skopje was held a seminar within the programme “Women can do it” organized by WCI Antico supported by the Stability Pact and the Norwegian People’s Aid.

“Women can do it” is a regional programme that includes organizing trainings for promotion and strengthening of the political managing skills and defining the gender dimension of the public activism of women who work at the decision making positions, gender commissions, local self-government, administration, representatives from political parties, media, unions, NGOs etc

......
 
 
Great interest for the seminar “Women can do it” in Debar - 10.12.2008
In Debar on 6th of December 2008 WCI Antico organized seminar “Women can do it” where participated 24 representatives from different political parties, media, local self-government and NGOs.

The seminars from this Antico’s programme are designed to develop and to strengthen the self-confidence, to provide acquisition of knowledge for politic and managing skills, debating, forming an attitude, argument, negotiation, organizing and managing campaigns and motivating women for active participation in the political and public life in the community through defining the concept of gend ......

 
 
Consultative meeting organized by the “Thematic group for human rights and gender equality team from United Nations” - 04.12.2008
On 11th of December 2008, Thursday from 11-14:00 in hotel Arka in Skopje the theme group on human rights and gender equality team from United Nations will organize a consultative meeting on “Progress in implementation of the concluding comments of CEDAW”. This consultative meeting is planned to be opened by Asya Varbanova, Chair, UN Human Rights and Gender Theme Group and Programme Manager, UNIFEM, and presentations will also have Ms. Maria Luisa Silva Mejias, UN Resident Coordinator, G.Xhelal Bajrami, Minister of Labor and Social Policy, Mrs. Elena Grozdanova state adviser in MLSP and Mrs. Jovana Trenchevska counselor on the Sector for equal opportunities – MLSP.
 

< ......

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk – Përpunimi viti 2011. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.